Sport en actief (Arjan Robben Tour)

De Arjan Robben Tour draait, de naam zegt het al, om de legendarische voetballer Arjan Robben. Eerst wordt u ontvangen met een heerlijke kop koffie of thee met typische Groningse lekkernijen, Vervolgens wordt u door onze gids meegenomen voor een 2.5 tot 3 uur durende fietstocht richting Bedum.

Arjan Robben is geboren en getogen in Bedum, in de provincie Groningen. De tour gaat richting Bedum, langs het ouderlijk huis van Arjan Robben en langs SV Bedum waar Robben als kleine jongen begon met voetballen. Vervolgens wordt de route terug ingezet naar FC Groningen, de club waarbij Arjan Robben de jeugdtraining volgde en zijn eerste stappen in zijn voetbalcarrière maakte.

De Arjan Robben Tour eindigt weer in de Poelestraat waar u wordt verwelkomt met koffie en thee. De Tour wordt afgesloten met een Groningse kruidenbitter en echte Groninger worst. Deze tour is inclusief fietshuur, gids, lunch en consumpties en is geschikt voor alle leeftijden. Het is uiteraard mogelijk om een elektrische fiets te reserveren.
Datum + -
Tijd + -
Prijs + -
en locatie + -
Inclusief

Er zijn op dit moment geen tours die u direct kunt boeken. Bent u met vier personen of meer? Vult u dan het formulier hier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden voor een tour op het door u gewenste tijdstip te bespreken.