Historische Tours (MuseumTour)

De MuseumTour is een klassieke rondleiding door de binnenstad van Groningen die gecombineerd wordt met een bezoek aan het beroemde Groninger Museum. Eerst wordt u ontvangen met een heerlijke kop koffie of thee met typische Groningse lekkernijen, Vervolgens wordt u door onze gids meegenomen voor een 2.5 tot 3 uur durende fietstocht door de stad Groningen waarbij tussendoor een heerlijke lunch wordt verzorgd. Uiteraard stoppen we bij het Groninger Museum voor een rondleiding.

Tijdens de GroningenStad Tour komt u langs de vele plekken die kenmerkend zijn voor de stad Groningen. Een deel van de Tour voert u langs de oude grachten, het Academiegebouw, het oude stationsgebouw en het natuurlijk het Groninger Museum. Onze gids wijst u vanzelfsprekend op bezienswaardigheden en geeft uitleg gedurende de diverse stops. Halverwege de Tour wordt ruim de tijd genomen om te genieten van een heerlijke lunch. De exacte locatie van de lunch is afhankelijk van de weersomstandigheden

De MuseumTour eindigt weer in de Poelestraat waar u wordt verwelkomt met koffie en thee. De Tour wordt afgesloten met een Groningse kruidenbitter en echte Groninger worst. Deze tour is inclusief fietshuur, gids, lunch, toegang tot het Groninger Museum en consumpties en is geschikt voor alle leeftijden. Het is uiteraard mogelijk om een elektrische fiets te reserveren.
Datum + -
Tijd + -
Prijs + -
en locatie + -
Inclusief

Er zijn op dit moment geen tours die u direct kunt boeken. Bent u met vier personen of meer? Vult u dan het formulier hier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden voor een tour op het door u gewenste tijdstip te bespreken.