Ommelanden (MerenTour)

De MerenTour is een rondrit door de prachtige ommelanden ten zuiden van de stad Groningen. Eerst wordt u ontvangen met een heerlijke kop koffie of thee met typische Groningse lekkernijen, Vervolgens wordt u door onze gids meegenomen voor een 2.5 tot 3 uur durende fietstocht door de weilanden en het water.

Onze gids leidt u via Haren, Glimmen en Paterswolde om het Paterswoldsemeer heen naar Eelderwolde waar we aan de Hoornse Plas pauzeren met een drankje. Vervolgens zetten we de terugweg naar Groningen via Corpus den Hoorn en het Stadspark.

De MerenTour eindigt weer in de Poelestraat waar u wordt verwelkomt met koffie en thee. De Tour wordt afgesloten met een Groningse kruidenbitter en echte Groninger worst. Deze tour is inclusief fietshuur, gids en consumpties en is gezien de afstanden niet geschikt voor kleine kinderen. Het is uiteraard mogelijk om een elektrische fiets te reserveren.
Datum + -
Tijd + -
Prijs + -
en locatie + -
Inclusief

Er zijn op dit moment geen tours die u direct kunt boeken. Bent u met vier personen of meer? Vult u dan het formulier hier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden voor een tour op het door u gewenste tijdstip te bespreken.