StadsTours

De StadsTour zijn rondleidingen door de stad Groningen. Afhankelijk van het thema van de Tour fietsen we over de grachten, langs musea, kerken en andere bezienswaardigheden. De StadsTours beginnen altijd in de winkel in de Poelestraat 56 te Groningen waar de fietsen voor u worden afgesteld. Hierbij wordt u ontvangen met een kopje koffie of thee en een variëteit aan echte Groninger lekkernijen. Bij een aantal Tours stoppen we onderweg voor een lunch of zelfs een diner. Alle StadsTours eindigen ook weer in de Poelestraat waarbij we de tour afsluiten met wederom een kopje koffie of thee en een Groninger kruidenbitter en echte Groninger worst.

De TrapTours zijn de ideale manier om de stad Groningen te leren kennen. Omdat de afstanden beperkt zijn, zijn deze Tours geschikt voor jong en oud. Het reserveren van een elektrische fiets behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Tour + -
Datum + -
en tijd + -
Prijs + -
en locatie + -
Inclusief

Er zijn op dit moment geen tours die u direct kunt boeken. Bent u met vier personen of meer? Vult u dan het formulier hier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden voor een tour op het door u gewenste tijdstip te bespreken.