Groepen

TrapTours worden over het algemeen aangeboden op tijdstippen en data waarop wij veel deelnemers verwachten. Nu kan het uiteraard zo zijn dat de aangeboden data niet in uw schema passen. Voor groepen van tien personen of meer kunt u daarom een Tour boeken op een door u gewenste dag en op de door u gewenste tijden. Een ander voordeel van het boeken van een eigen Tour is dat u zeker weet dat er geen vreemden aan de Tour zulllen deelnemen. De Tour is geheel en alleen voor uw gezelschap.

Een tweede mogelijkheid is om niet alleen een Tour op de door u gewenste dag te boeken maar om ook een bestaande Tour aan uw wensen aan te passen. Wijken uw wensen teveel af van een bestaande Tour? Dan ontwerpen wij een geheel nieuwe Tour die volledig aan uw specificaties voldoet! Voor meer informatie over de Tour op maat klikt u hier.

Voor wat betreft de groepsgrootte zijn groepen tot 250 personen over het algemeen geen enkel probleem mits u tijdig reserveert. Voor grotere groepen vragen wij u minimaal twee maanden voor de gewenste datum van de Tour contact met te overleggen over de mogelijkheden.

Voor meer informatie kunt u hier contact met ons opnemen.